GYÓGYMASSZŐRT OTTHON

VISSZAJELZÉS

„Írd meg a véleményed!” gombra kattintva tudsz visszajelzést adni.

Pár lehetséges kérdés, ami hasznos infó nekünk:

-Hogyan érezted magad a masszázs előtt, milyen problémád volt?

-Hogyan érezted magad a masszázs után?

-Ajánlanál minket másnak is és ha igen, miért?

Vásárlói Vélemény
5,0 5 értékelés alapján
5 ★
100% 
5
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
BG
08. 23. 2022
B. Gergely
Hungary Hungary
Ajánlom ezt a terméket

Kedves és Profi csapat!

Tamással ismertük egymást és kértem tőle, hogy erős kezű legyen mert nagyon letapadt izomzatom van. Munkám sok állást és ülést igényel. A hátam, derekam és vádlim szokott fájni. Ádám nagyon kedves és pontos volt, jól szétszedte a görcsöket és a letapadásokat. Egy nap után már sokkal könnyebbnek éreztem magamat.

TM
10. 04. 2022
Tánczos M.
Hungary Hungary
Ajánlom ezt a terméket

13 éves nagylányom számára volt szükség gyógyító kezekre. Több területen dolgozó orvosok ( sport, ortopéd, reumatológus, neurológus ) küldtek visszautasító választ, mondván nem rájuk tartozik a probléma, 13 éves, hamar kilazúl.... Interneten keresgélve bukkantam rá a teamre, nagy örömömre. 10 éve ritmikus gimnasztikázik, izomzat, izület nagyon nagy tehernek van kitéve. Hozzánk Balázs érkezett. Kislányom teljes háta meg volt merevedve 2 hétig fájdalom csillapítókat kellett szednie, mert még a járás is fájdalmas volt neki. Balázs végtelen türelmes, odaadó, megértő. Szaktudása és "aranykeze" már az első alkalomnál végig mutatta a fájdalmas ponotkat, ami kezelésre szorúl. Már a második alkalom után edzésre tudott menni a kislány. Balázst a későbbiekben is fogjuk kérni, hogy megelőzzük az effajta izomgyulladásokat!

B
06. 25. 2022
Babett
Hungary Hungary
Ajánlom ezt a terméket

Kiváló szolgáltatás

Beállt a derekam és gyors segítségre volt szükségem. Nem hittem benne, hogy találok olyan profi szakembert online, aki 24 órán belül házhoz jön és nemcsak ebben a nehéz helyzetben nyújt segítséget, hanem hosszú távon is számíthatok rá. Magas szintű szolgáltatás, professzionális hozzáállás, szakszerű támogatás. Biztos, hogy igénybe fogom venni a masszázst a továbbiakban is, amikor csak lehetőségem nyílik rá. Köszönöm!

FM
06. 06. 2022
Fornosi M.
Hungary Hungary
Ajánlom ezt a terméket

Ádám a profi!

Ádámot a barátnőm elmondásából ismertem meg. Vele szinte csodát tett, ezt én is meg akartam ismerni! Egy esés következtében nem tudom kiegyenesiteni a karomat, fáj a derekam és a lábam is! Tegnap nagyon jó volt a masszázs, sokat javított rajtam. Ma már sokkal jobban tudtam a kutyusomat levinni a lépcsőn és többet tudtunk sétálni is! Mindenkinek szívből ajánlom ezt a jó kis csapatot!

Á
05. 31. 2022
Ádám
Hungary Hungary
Ajánlom ezt a terméket

Profi hátmasszázs

A sok ülőmunka miatt a nyaki és vállöv területen vannak problémáim, ahol az izmok bemerevedtek, és ezáltal a mozgástartományuk beszűkült. Már az első masszázs lazított az izmokon, így a terápiát biztosan folytatni fogom. A masszőr a megbeszélt időben pontosan érkezett, udvariasan és profin dolgozott, és kártyával is tudtam fizetni. Csak ajánlani tudom őket.