masszőr házhoz megy

Mélyszöveti-, erős Masszázs

Ezen masszázsunkat kifejezetten sportolás, illetve az izmokat erőteljesen igénybevett fizikai munkavégzés után ajánljuk. (Egyéb mód lehet extrém stressz hatása is, hiszen a stressz átrendezi a szövetek megfelelő működését.)

A speciális masszázsfogások mélyen átdolgozzák az izmokat elősegítve a gyors regenerációt és a salakanyagok távozását a szövetekből.

A fokozottan terhelt, kifejezetten stresszes élethelyzetek bizony tartósan károsíthatják az izmokat, szöveteket. Ennek kialakulását viszont célszerű kezelni-, vagy akár megelőzni.

A mélyszöveti masszázs központjában a feszült izmok oldása, ellazítása áll. Célja az izom és kötőszövet mélyebb rétegeiben történő masszírozása. A terapeuták ennél a masszázsnál a csuklójukat, kezüket, könyöküket, sőt az alkarukat is használhatják. Egy klasszikus masszázshoz képest lassabb, erősebb és aprólékosabb technikával masszírozzák végig az izmokat.

A hagyományos svédmasszázzsal ellentétben a mélyszöveti masszázs általában konkrét problémára összpontosít úgy mint:

Kiknek ajánljuk?

Akik szeretik a mély, intenzív és erős masszázst. Rendszeresen ezt keresik, mert ettől érzik azt, hogy felszabadulnak az izmaik és jobb lesz a közérzetük. Nekik ez a tökéletes választás.

Mi történik a kezelés hatására?

A kezelés alatt átdolgozott szövetek, izmok pár nap elteltével szinte újjászületnek. Javul az általános közérzet és ismét terhelhetővé válik az izomzat. A mélyszöveti masszázs leginkább erős izomzatú személyeken alkalmazható, akik tartós mozgásszervi panaszoktól mentesek.