Gyógymasszőrt otthon

Kérj Nyirokmasszázst 11. kerületi Otthonodba....

Ha elakadások vannak a keringésedben -pl. lassúnak érzed - akkor ez a masszázs típus segíthet a legtöbbet. Aktivizálja a nyirokrendszert és serkenti a vér áramlását. Sok esetben orvosod is ezt javasolná, mikor lehet ez?

Ha gyakran vizesednek az ujjaid, lábad, vagy duzzadtnak érzed a tested. Vagy ha méregteleníteni szeretnél, akkor is ezzel tudod gyorsítani a folyamatot. Továbbá fogyás esetén is sok siker érhető el. Hogyan?

Mit tartalmaz a Nyirokmasszázs?

Egyénre szabott test kezelését tartalmazza attól függően, hogy mi a panasz!

Az érzékeny nyirokterületek (ágyék, hónalj, nyaki terület), megduzzadt fájó nyirokcsomók, fájdalma mérséklődik, működésük javul.

A kezelésekkel felgyorsul a nyirokkeringés, melynek hatására csökkenthető a nyirokpangás, a végtagok ödémásodása megszüntethető, hiszen a felesleges víz távozni tud.

Gyógymasszőr házhoz megy

Kiknek ajánljuk?

gyógymasszőr háznál

...ha fogyni szeretnél, hiszen a fogyás egyik alapköve a szabad véráramlás.

...ha a méregtelenítési folyamataidat szeretnéd gyorsítani.

...aki könnyen megbetegszik, hiszen erősebb immunrendszert eredményez e típus alkalmazása.

... alkalmas a tartós ülő-, vagy álló munkát végző hölgyek és urak részére keringésfokozás céljából.

...mérsékli a gyulladáskészséget.

...mindenkinek, akinek keringési problémája van.

“A hatásmechanizmus nagyon egyszerű: a vér oxigént, hormonokat és tápanyagot szállít. Ha a vér útját elállja valami, akkor azt természetes eszközökkel meg lehet szüntetni. Így a testen belüli információ áramlás újra biztosítottá válhat. A keringésfokozás révén – ahol több a vér, ott történik az öngyógyítás – erőteljesebb lesz a méreganyagok kiválasztása.”

Mire számíthasz, ha tőlünk rendelsz masszázst?

Időpont foglalás Online akár 1 perc alatt

Néhány kattintással kiválasztható a megfelelő időpont. Könnyedén tudsz fizetni bankkártyával az oldalunkon és a masszőreinknél is.

Ha a végére értél a megrendelésnek, akkor kérjük, hogy add hozzá a naptáradhoz az időpontot, amit a rendszerünk fel is ajánl. Mi mindig pontosak vagyunk, ezért kérjük te is legyél az, amikor várod a masszőrt.  Ha módosítani szeretnél az időponton, vagy késnél valamiért mindenképpen jelezd nekünk. Módosítani és lemondani is van lehetőség a lemondási feltételek szerint.

Megérkezik a masszőr, akkor mi a teendőm?

A lefoglalt időpont előtt 5-10 perccel megérkezik a masszőr. Vagy felcsenget, vagy ha nincs csengő felhív telefonon, hogy értesítsen Téged érkezéséről.

Megérkezést követően egy alapos kézmosási lehetőséget biztosíts kérlek. Ezután a masszőr kolléga felállítja a masszázs ágyat, amit magával hozott. Ehhez nem szükséges nagy hely, 2-3 nm azonban szükséges a kényelmes masszázs elvégzéséhez.
Egyetlen dolgot kérünk tőled! A saját törölköződet készítsd elő mire jövünk. Ennek fontos higénia okai vannak. Mi az eszközeinket fertőtlenítve visszük hozzád.

Ha Vége a Masszázsnak

A masszázs végeztével a kolléga újra kezet mos, amíg te visszatérsz az életbe 🙂

Összepakolja az ágyat és te bankkártyával tudod rendezni a előfoglalási díjon felül maradó összeget.

A Nyirokmasszázs Bizonyított Előnyei

Kényelmes, Profi
megoldás

Könnyen foglalható

Otthonodban
végezhető

Gyorsan elérhető

Természetes fájdalomcsillapító

Időt, útiköltséget és stresszt spórol

A 11. kerület masszőre

gyógymasszőr 11. kerület
Vajda Dániel vagyok, Gyógymasszőr

"Éld át a feloldódás állapotát a kezeim után"

2015 óta Gyógymasszőrként tevékenykedem.

A végzettségem megszerzése után először kórházban dolgoztam. Itt találkoztam először Voltig Tamással, aki felfigyelt rám. Ő bátorított abban, hogy tovább képezzem magam, mert különösen jó érzékem van az erős és aprólékos masszázs végzéséhez.

Ezután speciális fogásokat is tanított nekem, amikkel még magasabb minőségben tudom az ügyfeleinket boldogabbá tenni.
A munkám során rengeteg idős emberrel – 80 év felettiekkel – és rendszeresen sportoló-, versenyző vendéggel dolgozom többnyire. Mind a két esetben mindig meg tudtam találni a megfelelően alkalmazandó erőt, intenzitást, technikát és azokat a határokat is, amin nem szabad és nem is szükséges túlmenni.

Szeretettel indulok hozzád!

Végzettségeim:
     2015 Gyógymasszőr
     2015 Sport masszőr

JELENTKEZEM A NYIROKMASSZÁZSRA

NYIROKMASSZÁZS ELŐNYEI

A kezelés lehetővé teszi, hogy közelebb kerülj problémád megoldásához és olyan szokások beépítését az életedbe, ami egészségesebbé, kiegyensúlyozottabbá, fittebbé és energikusabbá tehet.

Ha szeretnéd kipróbálni kezelésünket a 11. kerületi otthonodban, akkor itt a lehetőség!

IDŐPONT: foglalj helyet magadnak online naptárunkban
HELYSZÍN: 11. kerületi otthonod kényelmében

ÁR: 13 990 FT

Milyen szempontokat vettünk figyelembe az áraink kialakításánál?

Elhivatott és profi szakemberek

Minden esetben elhivatott, profi szakember érkezik hozzád, aki ért az emberi test fájdalmainak enyhítéséhez, a megfelelő intenzitás alkalmazásához a beszélgetésetek alapján és az esetleges tünetek nyelvén a kórelőzmény alapján, – ha van-.

Úti- és egyéb költségek és az ezekre fordított idő

Az úti költséget, parkolási díjat – hiszen a masszázságyat csak autóval tudjuk vinni hozzád -, valamint a budapesti forgalmi dugók idejét is bele kellett kalkulálnunk a szolgáltatásunk díjába. Az utazási idődet és az ezzel járó energiaveszteséget így megspóroljuk Neked.

Bízunk benne érzed, hogy megéri!

További elérhető masszázsaink

"Hát- Doktor" masszázs

12 990 Ft -tól
  • hát-, derékfájdalom esetén ajánlott,
  • ülő életmód-, rossz tartás, valamint
  • a stressz okozta fájdalmakat enyhíti!

Mélyszöveti erős masszázs

14 990 Ft -tól
  • mély-, intenzív masszázs,
  • garantált a felszabadult mozgás,
  • és a jobb közérzet.

Sport masszázs

13 990 Ft -tól
  • fizikai kondíció javítása érhető el,
  • rugalmas izomzat alakul ki,
  • csökkennek a sérülések esélyei.
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Az időpontfoglalón keresztül tudsz kiválasztani magadnak egy helyet. A kiválasztás önmagában még nem jelent foglalást. A kiválasztott időpontot a végösszeg 40%-ának foglalási előlegének megfizetésével lehet véglegesíteni. Ezt tudod utalással, vagy bankkártyával fizetni. Így biztosíthatod a helyed a kívánt időpontban.

A fennmaradó összeget helyszínen készpénzben, vagy bankkártyával tudod kifizetni a szolgáltatás végén a  masszőrnek.

Elhivatott, profi szakember érkezik hozzád. Az úti költséget, valamint a budapesti forgalmi dugók idejét is bele kellett kalkulálnunk a díjba. Ezzel viszont Neked spórolunk időt és energiát. Bízunk benne érzed, hogy megéri!

A házhoz járó szolgáltatás olykor nem zökkenőmentes, hiszen több esetben fordult már elő, hogy az ügyfél nem volt otthon a foglalt időpontban és nem értesített bennünket előre. A megfelelő, nyugodt munkamenet érdekében előre kell fizetni a lefoglalt szolgáltatás díjának 40%-át. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet az időpontot módosítani, vagy lemondani. Olvasd el kérlek rövid lemondási és módosítási szabályzatunkat!

Egy gyógymasszőr minimum 2 évig tanul az emberi testről. Zömében ez után kezdi el továbbképezni magát. Ha valakinek fáj valamilye, akkor a hozzá értő szakembernek értenie kell ahhoz, hogy hogyan működik az emberi test. Ezt egy rövid, gyorstalpalós képzésen nem lehet olyan alapokra helyezni, amiért mi felelősséget tudnánk vállalni!