Gyógymasszőrt otthon

Kérj Nyirokmasszázst 2. kerületi Otthonodba....

Ha elakadások vannak a keringésedben -pl. lassúnak érzed - akkor ez a masszázs típus segíthet a legtöbbet. Aktivizálja a nyirokrendszert és serkenti a vér áramlását. Sok esetben orvosod is ezt javasolná, mikor lehet ez?

Ha gyakran vizesednek az ujjaid, lábad, vagy duzzadtnak érzed a tested. Vagy ha méregteleníteni szeretnél, akkor is ezzel tudod gyorsítani a folyamatot. Továbbá fogyás esetén is sok siker érhető el. Hogyan?

Mit tartalmaz a Nyirokmasszázs?

Egyénre szabott test kezelését tartalmazza attól függően, hogy mi a panasz!

Az érzékeny nyirokterületek (ágyék, hónalj, nyaki terület), megduzzadt fájó nyirokcsomók, fájdalma mérséklődik, működésük javul.

A kezelésekkel felgyorsul a nyirokkeringés, melynek hatására csökkenthető a nyirokpangás, a végtagok ödémásodása megszüntethető, hiszen a felesleges víz távozni tud.

Gyógymasszőr házhoz megy

Kiknek ajánljuk?

gyógymasszőr háznál

...ha fogyni szeretnél, hiszen a fogyás egyik alapköve a szabad véráramlás.

...ha a méregtelenítési folyamataidat szeretnéd gyorsítani.

...aki könnyen megbetegszik, hiszen erősebb immunrendszert eredményez e típus alkalmazása.

... alkalmas a tartós ülő-, vagy álló munkát végző hölgyek és urak részére keringésfokozás céljából.

...mérsékli a gyulladáskészséget.

...mindenkinek, akinek keringési problémája van.

“A hatásmechanizmus nagyon egyszerű: a vér oxigént, hormonokat és tápanyagot szállít. Ha a vér útját elállja valami, akkor azt természetes eszközökkel meg lehet szüntetni. Így a testen belüli információ áramlás újra biztosítottá válhat. A keringésfokozás révén – ahol több a vér, ott történik az öngyógyítás – erőteljesebb lesz a méreganyagok kiválasztása.”

Mire számíthasz, ha tőlünk rendelsz masszázst?

Időpont foglalás Online akár 1 perc alatt

Néhány kattintással kiválasztható a megfelelő időpont. Könnyedén tudsz fizetni vagy online az oldalunkon, vagy készpénzben és bankkártyával is a masszőreinknél.

Ha a végére értél a megrendelésnek, akkor kérjük, hogy add hozzá a naptáradhoz az időpontot, amit a rendszerünk fel is ajánl. Mi mindig pontosak vagyunk, ezért kérjük te is legyél az, amikor várod a masszőrt.  Ha módosítani szeretnél az időponton, vagy késnél valamiért mindenképpen jelezd nekünk. Módosítani és lemondani is van lehetőség a lemondási feltételek szerint.

Megérkezik a masszőr, akkor mi a teendőm?

A lefoglalt időpont előtt 5-10 perccel megérkezik a masszőr. Vagy felcsenget, vagy ha nincs csengő felhív telefonon, hogy értesítsen Téged érkezéséről.

Megérkezést követően egy alapos kézmosási lehetőséget biztosíts kérlek. Ezután a masszőr kolléga felállítja a masszázs ágyat, amit magával hozott. Ehhez nem szükséges nagy hely, 2-3 nm azonban szükséges a kényelmes masszázs elvégzéséhez.
Egyetlen dolgot kérünk tőled! A saját törölköződet készítsd elő mire jövünk. Ennek fontos higénia okai vannak. Mi az eszközeinket fertőtlenítve visszük hozzád.

Ha Vége a Masszázsnak

A masszázs végeztével a kolléga újra kezet mos, amíg te visszatérsz az életbe 🙂

Összepakolja az ágyat és te bankkártyával tudod rendezni a előfoglalási díjon felül maradó összeget.

A Nyirokmasszázs Bizonyított Előnyei

Kényelmes, Profi
megoldás

Könnyen foglalható

Otthonodban
végezhető

Gyorsan elérhető

Természetes fájdalomcsillapító

Időt, útiköltséget és stresszt spórol

A 2. kerület masszőre

gyógymasszőr 2. kerület
Kovács Ádám vagyok, Gyógymasszőr

"Mindig is tudtam, hogy emberekkel akarok foglalkozni!"

Erős belső késztetés útján szakápolóként kezdtem az egészségügyi pályafutásomat.
Nagyon megszerettek a gondozottjaim, engem pedig a hálájuk vitt arra tovább, hogy képezzem magam és egyre többet tudjak nyújtani nekik.
Ezért is dolgoztam Németországban is, hiszen sok család magán ápolóként alkalmazott engem egy időre. Itt más minőségben volt szükség a munkámra és más szabályok követése révén engem és a munkához való hozzáállásomat is reformálta ez a tapasztalat. Így nyílt meg bennem a kíváncsiság a gyógymasszőri pálya felé itt Magyarországon.

Természetesen az egészségügyi modulok részei már rég egyértelműek voltak számomra, mégis élveztem a képzés elméleti részét is.
Az elmúlt évek tapasztalatai az emberi test korai megismerése nyomán hamar egyértelművé tette, hogy mennyire könnyen érzékelem a vendégeknél a neuralgikus pontokat.
Bármilyen testfelépítésű emberi testtel is legyen dolgom, mindig tudom, hogy milyen erőt és hol kell alkalmazzak ahhoz, hogy minél hamarabb jobban érezze magát.

Végzettségeim:
2020 Gyógymasszőr
2019 Svéd-, irodai masszőr
2012 Szakápoló

JELENTKEZEM A NYIROKMASSZÁZSRA

NYIROKMASSZÁZS ELŐNYEI

A kezelés lehetővé teszi, hogy közelebb kerülj problémád megoldásához és olyan szokások beépítését az életedbe, ami egészségesebbé, kiegyensúlyozottabbá, fittebbé és energikusabbá tehet.

Ha szeretnéd kipróbálni kezelésünket a 2. kerületi otthonodban, akkor itt a lehetőség!

IDŐPONT: foglalj helyet magadnak online naptárunkban
HELYSZÍN: 2. kerületi otthonod kényelmében

ÁR: 13 990 FT

Milyen szempontokat vettünk figyelembe az áraink kialakításánál?

Elhivatott és profi szakemberek

Minden esetben elhivatott, profi szakember érkezik hozzád, aki ért az emberi test fájdalmainak enyhítéséhez, a megfelelő intenzitás alkalmazásához a beszélgetésetek alapján és az esetleges tünetek nyelvén a kórelőzmény alapján, – ha van-.

Úti- és egyéb költségek és az ezekre fordított idő

Az úti költséget, parkolási díjat – hiszen a masszázságyat csak autóval tudjuk vinni hozzád -, valamint a budapesti forgalmi dugók idejét is bele kellett kalkulálnunk a szolgáltatásunk díjába. Az utazási idődet és az ezzel járó energiaveszteséget így megspóroljuk Neked.

Bízunk benne érzed, hogy megéri!

További elérhető masszázsaink

"Hát- Doktor" masszázs

12 990 Ft -tól
  • hát-, derékfájdalom esetén ajánlott,
  • ülő életmód-, rossz tartás, valamint
  • a stressz okozta fájdalmakat enyhíti!

Mélyszöveti erős masszázs

14 990 Ft -tól
  • mély-, intenzív masszázs,
  • garantált a felszabadult mozgás,
  • és a jobb közérzet.

Sport masszázs

13 990 Ft -tól
  • fizikai kondíció javítása érhető el,
  • rugalmas izomzat alakul ki,
  • csökkennek a sérülések esélyei.
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Az időpontfoglalón keresztül tudsz kiválasztani magadnak egy helyet.

Fizethetsz a honlapon is, vagy a masszőrnél bankkártyával és készpénzben is.

Elhivatott, profi szakember érkezik hozzád. Az úti költséget, valamint a budapesti forgalmi dugók idejét is bele kellett kalkulálnunk a díjba. Ezzel viszont Neked spórolunk időt és energiát. Bízunk benne érzed, hogy megéri!

Valójában azért, mert mindannyian dolgozunk napközben. Ügyfelekkel és egyéb munkafolymatokban is részt veszünk. Azért, hogy zavartalan legyen a munkaidő sokkal könnyebben kezelhető, ha az időpontot online foglalja le a kedves ügyfél. Természetesen telefonon visszahívjuk, email-ekre is szívesen válaszolunk lehetőleg 1 munkanapon belül bármilyen kérdése merülne fel.

Egy gyógymasszőr minimum 2 évig tanul az emberi testről. Zömében ez után kezdi el továbbképezni magát. Ha valakinek fáj valamilye, akkor a hozzá értő szakembernek értenie kell ahhoz, hogy hogyan működik az emberi test. Ezt egy rövid, gyorstalpalós képzésen nem lehet olyan alapokra helyezni, amiért mi felelősséget tudnánk vállalni!