Gyógymasszőrt otthon

Kérj Sportmasszázst 2. kerületi Otthonodba....

A merev izmok okozta fájdalmakat csillapítja elsősorban a sportmasszázs. Megszünteti az izomgörcsöket, gyorsabb szöveti regenerációt eredményez. Csökkenti az izmok duzzanatait.

Aktívan sportolóknak kifejezetten ajánlott, de bárkinek segít abban, hogy több energiája legyen. Nyugtató hatású, hiszen a feszes izmokat oldó erős masszázs megszünteti a fáradtságot.

Mit tartalmaz a Sportmasszázs?

A sportmasszázs leginkább a svéd masszázshoz hasonlítható, de annak egy intenzívebb, erőteljesebb formáját értjük a neve alatt.

Sportmasszázs technikája:

 • erős, dörzsölő, gyúró néha ütögető fogások lehetnek benne egyénre szabott igények és ajánlás szerint,
 • a fizikai kondíció javításának kiváló eszköze, valamint
 • sportoló férfiak és nők számára egyaránt javallott.
Gyógymasszőr házhoz megy

milyen esetekben ajánljuk?

gyógymasszőr háznál

... ha bármilyen tevékenység hatására egy izomcsoport erőteljes használatnak van kitéve,

...mozgásszegény életmódot folyatóknak is javasolt a lemerevedett izmok felmozgatására,

...munkából eredő izom fájdalmak lazítására is alkalmazható,

...mindenkinek, aki aktív-, intenzív sportot űz.

“A hatásmechanizmus nagyon egyszerű: a vér oxigént, hormonokat és tápanyagot szállít. Ha a vér útját elállja valami, akkor azt természetes eszközökkel meg lehet szüntetni. Így a testen belüli információ áramlás újra biztosítottá válhat. A keringésfokozás révén – ahol több a vér, ott történik az öngyógyítás – a fájdalom enyhülni fog, majd megszűnni.”

Mire számíthasz, ha tőlünk rendelsz masszázst?

Időpont foglalás Online akár 1 perc alatt

Néhány kattintással kiválasztható a megfelelő időpont. Könnyedén tudsz fizetni bankkártyával az oldalunkon és a masszőreinknél is.

Ha a végére értél a megrendelésnek, akkor kérjük, hogy add hozzá a naptáradhoz az időpontot, amit a rendszerünk fel is ajánl. Mi mindig pontosak vagyunk, ezért kérjük te is legyél az, amikor várod a masszőrt.  Ha módosítani szeretnél az időponton, vagy késnél valamiért mindenképpen jelezd nekünk. Módosítani és lemondani is van lehetőség a lemondási feltételek szerint.

Megérkezik a masszőr, akkor mi a teendőm?

A lefoglalt időpont előtt 5-10 perccel megérkezik a masszőr. Vagy felcsenget, vagy ha nincs csengő felhív telefonon, hogy értesítsen Téged érkezéséről.

Megérkezést követően egy alapos kézmosási lehetőséget biztosíts kérlek. Ezután a masszőr kolléga felállítja a masszázs ágyat, amit magával hozott. Ehhez nem szükséges nagy hely, 2-3 nm azonban szükséges a kényelmes masszázs elvégzéséhez.
Egyetlen dolgot kérünk tőled! A saját törölköződet készítsd elő mire jövünk. Ennek fontos higénia okai vannak. Mi az eszközeinket fertőtlenítve visszük hozzád.

Ha Vége a Masszázsnak

A masszázs végeztével a kolléga újra kezet mos, amíg te visszatérsz az életbe 🙂

Összepakolja az ágyat és te bankkártyával tudod rendezni a előfoglalási díjon felül maradó összeget.

Sportmasszázs Bizonyított Előnyei

Kényelmes, Profi
megoldás

Könnyen foglalható

Otthonodban
végezhető

Gyorsan elérhető

Természetes fájdalomcsillapító

Időt, útiköltséget és stresszt spórol

A 2. kerület masszőre

gyógymasszőr 2. kerület
Kovács Ádám vagyok, Gyógymasszőr

"Mindig is tudtam, hogy emberekkel akarok foglalkozni."

Erős belső késztetés útján szakápolóként kezdtem az egészségügyi pályafutásomat. Nagyon megszerettek a gondozottjaim, engem pedig a hálájuk vitt arra tovább, hogy képezzem magam és egyre többet tudjak nyújtani nekik.
Ezért is dolgoztam Németországban is, hiszen sok család magán ápolóként alkalmazott engem egy időre. Itt más minőségben volt szükség a munkámra és más szabályok követése révén engem és a munkához való hozzáállásomat is reformálta ez a tapasztalat.
Ennek hatására nyílt meg bennem a kíváncsiság a gyógymasszőri pálya felé itt Magyarországon.
Természetesen az egészségügyi modulok részei már rég egyértelműek voltak számomra, mégis élveztem a képzés elméleti részét is.
Az elmúlt évek tapasztalatai az emberi test korai megismerése nyomán hamar egyértelművé tette, hogy mennyire könnyen érzékelem a vendégeknél a neuralgikus pontokat.
Bármilyen testfelépítésű emberi testtel is legyen dolgom, mindig tudom, hogy milyen erőt és hol kell alkalmazzak ahhoz, hogy minél hamarabb jobban érezze magát. 

Végzettségeim:
2020 Gyógymasszőr
2019 Svéd-, irodai masszőr
2012 Szakápoló

JELENTKEZEM A SPORTMASSZÁZSRA

SPORTMASSZÁZS ELŐNYEI

A kezelés lehetővé teszi, hogy közelebb kerülj problémád megoldásához és olyan szokások beépítését az életedbe, ami egészségesebbé, kiegyensúlyozottabbá, fittebbé és energikusabbá tehet.

Ha szeretnéd kipróbálni kezelésünket a 2. kerületi otthonodban, akkor itt a lehetőség!

IDŐPONT: foglalj helyet magadnak online naptárunkban
HELYSZÍN: 2. kerületi otthonod kényelmében

ÁR: 13 990 FT

Milyen szempontokat vettünk figyelembe az áraink kialakításánál?

Elhivatott és profi szakemberek

Minden esetben elhivatott, profi szakember érkezik hozzád, aki ért az emberi test fájdalmainak enyhítéséhez, a megfelelő intenzitás alkalmazásához a beszélgetésetek alapján és az esetleges tünetek nyelvén a kórelőzmény alapján, – ha van-.

Úti- és egyéb költségek és az ezekre fordított idő

Az úti költséget, parkolási díjat – hiszen a masszázságyat csak autóval tudjuk vinni hozzád -, valamint a budapesti forgalmi dugók idejét is bele kellett kalkulálnunk a szolgáltatásunk díjába. Az utazási idődet és az ezzel járó energiaveszteséget így megspóroljuk Neked.

Bízunk benne érzed, hogy megéri!

További elérhető masszázsaink

Nyirok masszázs

13 990 Ft -tól
 • a nyirokrendszer serkentése a cél,
 • erősebb immunrendszer érhető el a
 • a salakanyagok ürítése által.

Mélyszöveti erős masszázs

14 990 Ft -tól
 • mély-, intenzív masszázs,
 • garantált a felszabadult mozgás,
 • és a jobb közérzet.

"Hát- Doktor" masszázs

12 990 Ft -tól
 • hát-, derékfájdalom esetén ajánlott,
 • ülő életmód-, rossz tartás, valamint
 • a stressz okozta fájdalmakat enyhíti!
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Az időpontfoglalón keresztül tudsz kiválasztani magadnak egy helyet. A kiválasztás önmagában még nem jelent foglalást. A kiválasztott időpontot a végösszeg 40%-ának foglalási előlegének megfizetésével lehet véglegesíteni. Ezt tudod utalással, vagy bankkártyával fizetni. Így biztosíthatod a helyed a kívánt időpontban.

A fennmaradó összeget helyszínen készpénzben, vagy bankkártyával tudod kifizetni a szolgáltatás végén a  masszőrnek.

Elhivatott, profi szakember érkezik hozzád. Az úti költséget, valamint a budapesti forgalmi dugók idejét is bele kellett kalkulálnunk a díjba. Ezzel viszont Neked spórolunk időt és energiát. Bízunk benne érzed, hogy megéri!

A házhoz járó szolgáltatás olykor nem zökkenőmentes, hiszen több esetben fordult már elő, hogy az ügyfél nem volt otthon a foglalt időpontban és nem értesített bennünket előre. A megfelelő, nyugodt munkamenet érdekében előre kell fizetni a lefoglalt szolgáltatás díjának 40%-át. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet az időpontot módosítani, vagy lemondani. Olvasd el kérlek rövid lemondási és módosítási szabályzatunkat!

Egy gyógymasszőr minimum 2 évig tanul az emberi testről. Zömében ez után kezdi el továbbképezni magát. Ha valakinek fáj valamilye, akkor a hozzá értő szakembernek értenie kell ahhoz, hogy hogyan működik az emberi test. Ezt egy rövid, gyorstalpalós képzésen nem lehet olyan alapokra helyezni, amiért mi felelősséget tudnánk vállalni!